Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова з нагоди Дня військ зв'язку
вівторок, 8 серпня 2017, 08:34

Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем військ зв’язку!

Військовий зв’язок сьогодні - це невід’ємна складова системи управління Збройними Силами України, її високотехнологічна основа. Саме це вимагає від особового складу військ зв’язку високої професійної підготовки на основі світових досягнень науки і техніки, впевнених знань останніх підходів до запровадження інноваційних технологій у сфері зв’язку в різних умовах застосування військ.

Яскравим свідченням цього є успішне виконання вами завдань із забезпечення зв’язку під час проведення антитерористичної операції на сході України. У надзвичайно складних умовах особовий склад підрозділів зв’язку героїчно виконує свій військовий обов’язок.

Вклоняємося перед пам’яттю українських воїнів, які віддали своє життя, борючись проти сильного та підступного ворога нашої країни!

Глибока шана ветеранам військ зв’язку, які передають молодим захисникам України свій безцінний бойовий та професійний досвід!

Бажаю вам, воїни-зв’язківці, міцного здоров’я, професійних успіхів та перемог, нових досягнень у подальшому розвитку військ зв’язку та зміцненні обороноздатності держави!

Нехай Господь береже вас та ваші родини! Слава Україні!

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua