Вітання Секретаря РНБО України Олександра Турчинова з нагоди Дня Повітряних Сил Збройних Сил України
неділя, 5 серпня 2018, 09:53

Шановні захисники повітряного простору України, ветерани Повітряних Сил Збройних Сил України!

Сьогодні, відзначаючи професійне свято військових авіаторів – День Повітряних Сил Збройних Сил України, народ України пишається своїми захисниками!

Ви за короткий період набули потужності й бойового досвіду у справі професійного захисту повітряного простору нашої держави, проявляючи самовідданість і мужність, зразкову вірність та героїзм під час виконання завдань зі стримування збройної агресії.

Ви одними з перших встали на захист нашої Батьківщини у 2014 році, виконуючи бойові завдання з повітряної підтримки наземних військ, розвідки, авіаційного транспортування підрозділів та вантажів, а також евакуації поранених. Вічна памʼять екіпажам, які не повернулися з бойового чергування!

Майстерність українських пілотів відома та визнана далеко за межами України. Зразкове виконання транспортних перевезень, завдань миротворчого характеру та демонстрації льотного вишколу під час представлення України на міжнародних виставках авіаційної техніки, - далеко не повний перелік звитяг наших військових льотчиків, які заслужили повагу в багатьох країнах світу.

Держава докладає всіх можливих зусиль до оновлення й модернізації авіаційної техніки з урахуванням сьогоднішніх вимог і викликів національній безпеці України.    

Висловлюю глибоку вдячність всім військовослужбовцям Повітряних Сил Збройних Сил України за зразкове виконання військового обовʼязку,
їх працівникам – за сумлінну працю на благо України, а ветеранам військової авіації - за відданість і вагомий внесок у справу підготовки молодого покоління українських соколів та інженерно-технічного складу.

Щиро бажаю Вам міцного здоровʼя, родинного благополуччя та успіхів у благородній місії служіння Українському народові! Нехай Господь захистить вас і ваші родини та нашу рідну країну!

Зі святом! Слава Україні!

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua