Вітання Секретаря РНБО України Олександра Турчинова з нагоди Дня Збройних Сил України
вівторок, 6 грудня 2016, 08:34

Дорогі наші воїни!

Щиро вітаю зі святом!

Ви обрали для себе непросту професію – небезпечну та найбільш шановану. Завдяки вашій мужності та професіоналізму українська армія стала однією з найбільш боєздатних у Європі. Професія захисника Батьківщини в нашій країні стає однією з найпрестижніших, кожен третій громадянин нашої Держави довіряє Збройним Силам. Ви, мужні та сильні, – справжні нащадки запорізьких козаків!

Сьогодні ви стоїте на сторожі суверенітету, територіальної цілісності, державних інтересів України, її європейського майбутнього, бороните спокій і благополуччя наших громадян, героїчно і самовіддано виконуєте свій конституційний обов’язок, даючи відсіч агресорові. Україна завжди буде пам’ятати своїх воїнів-героїв, які загинули в битвах за свободу та незалежність нашої країни.

Українці роблять все, щоб забезпечити свою, народну, армію необхідною зброєю та технікою. Тому ваше свято - це свято всього українського народу, який пишається своїми захисниками! Ваш незламний дух, вірність Україні, любов до рідної землі, патріотизм та героїзм є запорукою нашої перемоги над ворогом!

Нехай Господь благословить та захистить вас, ваші родини і нашу Україну!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua