Візит Арсенія Яценюка до США та Канади зміцнив підтримку України проти російської агресії
понеділок, 22 травня 2017, 21:22

Візит лідера політичної партії “Народний фронт” Арсенія Яценюка до США та Канади привернув увагу міжнародної спільноти до українських питань та зміцнив підтримку України в боротьбі проти російської агресії.

Про це заявила заступник керівника фракції “Народний фронт” Вікторія Сюмар за результатами засідання фракції.

Вона зазначила, що результати поїздки Арсенія Яценюка до США та Канади на минулому тижні стали однією з центральних тем для обговорення на засіданні.

Загалом, за словами народного депутата, основний меседж для України від істеблішменту США полягає в тому, що “наша держава має продовжити курс реформ”.

Крім того, вона повідомила, що лідер “Народного фронту” під час візиту до США і Канади піднімав тему невиконання Росією Мінських угод.

“Росія буде робити зараз все можливе для того, щоб постійно нагнітати ситуацію. Путін не дарма призначив свої вибори на день анексії Криму. Очевидно, що українська карта в російській політиці буде відігравати одну з ключових ролей. Він буде довкола українського питання мобілізувати електорат”, - вважає народний депутат.

Таким чином, на її думку, це означає, що у нас “запрограмовані надзвичайно складні стосунки з Росією”.

“І сьогодні нам треба робити все можливе, аби все-таки світ підтримував Україну в цій боротьбі, бо надто багато спокус сьогодні забути про Україну і віддати її в сферу впливу Російської Федерації. Тому, власне кажучи, мета таких поїздок - якраз у тому, аби привернути увагу до українських питань”, - заявила Вікторія Сюмар.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua