Визнати нелегітимність Держдуми відмовилися Тарасюк, Заліщук та Льовочкіна, - Андрій Помазанов (відео)
четвер, 22 вересня 2016, 12:23

Під час розгляду на профільному комітеті питання про визнання нелегітимною Державної Думи Росії це рішення не підтримали, зокрема, представник «Батьківщини» Борис Тарасюк, «єврооптимістка» Світлана Заліщук та Юлія Льовочкіна з Опоблоку.

Про це повідомив народний депутат фракції «Народний фронт» Андрій Помазанов у середу в ефірі «5 каналу».

За його словами, Борис Тарасюк пропонував не визнавати повноважень лише депутатів-мажоритарників Держдуми, а повноваження решти 225 депутатів закликав визнати.

«Не голосували на комітеті пан Тарасюк з «Батьківщини», «еврооптимістка» Заліщук і, хто б ви думали – Юлія Льовочкіна з «Опозиційного блоку», - додав Андрій Помазанов.

«То що, у нас є нова опозиційна сила?», - обурився він.

«Коли люди називають себе «єврооптимістами», не голосують на комітеті за цю постанову, а в парламенті вже їхня фракція не може не підтримати цього рішення, оскільки їх заклюють власні виборці, – оце є популізм, і оце є нова опозиція», - наголосив представник «Народного фронту».

«І коли зараз Президент перебуває у Нью-Йорку на Генеральній Асамблеї ООН, він повинен у першу чергу наголошувати на цих двох позиціях: спецконфіскація, що відновить справедливість в українському суспільстві, та звернення до всіх держав світу, що Україна не визнає легітимності нової Державної Думи, щоб жоден депутат, який буде до неї обраний, не мав представницьких повноважень на міжнародній арені», - зазначив він. 

«Лише тоді, коли ми донесемо світу ці позиції, тоді, коли наш парламент підтримає це одноголосно, а не лише фракції «Народного фронту» та Блоку Петра Порошенка, тоді ми матимемо єдину нормальну систему, яка буде працювати», - підсумував Андрій Помазанов. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua