Візовий режим з Росією убезпечить Україну від "зелених чоловічків" в тилу, - Ігор Лапін (відео)
середа, 5 жовтня 2016, 14:37

Парламент має розглянути питання про запровадження візового режиму з Російською Федерацією на своєму засіданні у четвер.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Ігор Лапін на брифінгу в парламенті.

"Це буде постанова Верховної Ради, до якої має дослухатися Кабмін, зокрема Міністерство закордонних справ денонсуватиме ці угоди, пов'язані з безвізовим режимом із Росією", - сказав Лапін.

Народний депутат підкреслив, що Європа, "відкриваючи безвізовий режим для українців, вимагатиме від нас цього для убезпечення потоку нелегальних мігрантів з території Росії, Кавказу".

"Друге. Після затримань наших громадян в Росії за безпідставними звинуваченнями, ми розуміємо, що ця норма потрібна нам і для захисту наших громадян", - наголосив він.

"Маючи безвізовий режим із Росією, ми прирікаємо себе не те, що до нас може заїхати будь-який громадянин Росії, в тому числі кадирівці, вся інша нечисть, яка зараз воює на Сході. Вони можуть заїжджати до нас в тил через кордон України з Росією та через Білорусь", - зауважив він.

Ігор Лапін також спростував чутки про те, що скасування безвізу з Російською Федерацією негативно вплине громадян України, які там працюють.

"Аби їм потрапити до Росії - треба буде відкрити лише візу. А нам щоб врятувати Україну від збройної агресії - треба покласти своїх найкращих синів", - наголосив представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua