Влада демонструє єдність і політичну волю у здійсненні реформ, – Арсеній Яценюк (відео)
вівторок, 8 вересня 2015, 13:37

«Шлях проведення складних реформ, який відбувається в країні, дає свої результати», - наголосив Прем'єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у вівторок, 8 вересня, під час розширеного засідання Уряду за участі Президента України Петра Порошенка та Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана.

Арсеній Яценюк повідомив, що на сьогоднішньому засіданні Уряду буде розглядатися питання щодо підвищення соціальних стандартів, підвищення заробітних плат, пенсій, інших соціальних виплат. Це, підкреслив Арсеній Яценюк, «стало наслідком фінансової і економічної стабілізації, яка проведена в Україні».

Друге питання, за словами Глави Уряду,  – це списання боргів завдяки успішним перемовинам, які були проведені Урядом і урядовою делегацією на чолі з Міністром фінансів України. Арсеній Яценюк нагадав, що йдеться про списання близько 4 мільярдів доларів боргів і відстрочення на 4 роки виплати основної суми.

«Ми будемо звертатися до Парламенту з тим, щоби підтримати ці законопроекти, як і ще декілька десятків законопроектів, спрямованих на фінансово-економічну стабілізацію, запровадження безвізового режиму, на боротьбу з корупцією, прозору приватизацію державних підприємств і забезпечення сталого економічного зростання», - наголосив лідер «Народного фронту». 

«Те, що Президент України прийняв рішення взяти участь в засіданні Кабінету Міністрів України разом із Головою Верховної Ради України - є запорукою нашої єдності й політичної волі вищого керівництва держави щодо здійснення реальних реформ в країні», - підкреслив Глава Уряду.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua