Володимир Гройсман: Я вдячний Арсенію Яценюку за державницьку позицію (відео)
субота, 2 лютого 2019, 13:16

Реформи, які зараз впроваджує уряд, були б неможливими без надійної підтримки фракції "Народний фронт" у парламенті та особисто Арсенія Яценюка.

Про це заявив Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман, виступаючи на з’їзді партії "Народний фронт".

"Мені приємно сьогодні з цієї трибуни привітати справжніх партнерів зі словами вдячності. Особисто Арсенія Яценюка - за його абсолютно чітку державницьку позицію у прийнятті надзвичайно тяжких, але дуже важливих рішень. І це рішення не лише однієї особистості, а й усієї нашої важливої частини коаліції - фракції "Народний фронт" - саме в ті відповідальні часи, коли хтось, можливо, піддався традиційній політичній безвідповідальності, популізму, відсутності політичної волі, у той самий час, коли потрібні рішення змінюють країну", - сказав Володимир Гройсман.

Він підкреслив, що країна у пришвидшеному темпі і в непрості часи приймає рішення, які треба було ухвалити ще 10-20 років тому.

"Ми об’єднані у своїй єдиній меті - Україна має бути сильною, захищеною. Ми розуміємо, що зміни, які ми робимо сьогодні для людей, ще не дуже відчутні, але глибоко вірю в те, що кожне наше рішення, яке б воно не було, воно є з вірою в Україну і з бажанням зробити Україну кращою", - сказав Прем`єр-міністр. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua