Володимир Омелян: Авіакомпанія номер один у світі відтепер працює в Україні (фото)
вівторок, 29 серпня 2017, 14:22

Авіакомпанія Qatar Airways, яка визнана найкращою в світі за параметрами якості, безпеки та сервісу, відтепер працює в Україні.

Про це заявив міністр інфраструктури, представник партії «Народний фронт» Володимир Омелян під час спільної прес-конференції з CCO «Qatar Airways» Енаб Амін та директором аеропорту «Бориспіль» Павлом Рябікіним.

«Ми обіцяли Україні і українцям працювати лише з компаніями - світовими лідерами. Тому мені надзвичайно приємно, що сьогодні ми вітаємо найкращу авіакомпанію світу Qatar Airways в Україні», - зазначив він.

Володимир Омелян нагадав, що переговори щодо заходження Qatar Airways на український ринок були розпочаті  ще у 2013 році. «В жовтні 2016 року делегація Міністерства інфраструктури перебувала на переговорах у Катарі, і вони пройшли успішно. І дуже приємно, що ми зняли будь-які обмеження щодо польотів не лише до міст Київ і Доха, але і до всіх міст України», - сказав він.

«Я радий, що компанія  номер один у світі за якістю, безпекою та сервісом відтепер є в Україні. Це великий крок вперед, і я би хотів, щоб рейси, які щоденно будуть здійснюватися, були  не лише до Києва, але й до інших міст України», - наголосив очільник Мінінфраструктури.

За словами Володимира Омеляна, саме Qatar Airways може задати нові стандарти для України і для українців: «Для нас вкрай важливим є туристичний потенціал. Ми повинні відійти від парадигми, що авіація працює односторонньо і лише українці летять з України. Туристи прилітають до нас, бізнес прилітає до нас, люди прилітають до нас. І тут величезна місія Qatar Airways, завдяки яким ми відкриємо не лише Азію та весь світ, але й весь світ відкриє для себе Україну».

Міністр інфраструктури України побажав успіхів Qatar Airways та висловив сподівання на розширення співпраці між Україною та Катаром й в інших напрямках.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua