Володимир Омелян: Cхвалено Національну транспортну стратегію до 2030 року
середа, 30 травня 2018, 15:19

Кабінет Міністрів схвалив Національну транспортну стратегію на період до 2030 року "Drive Ukraine 2030".

За пропозицією міністра інфраструктури, представника партії "Народний фронт" Володимира Омеляна відповідне рішення було ухвалене сьогодні на засіданні Уряду.

"Так, документ є досить модерновим і спрямованим не тільки на вирішення проблем сьогодення, а на створення нової інфраструктурної реальності. Ми можемо нескінченно латати дороги або модернізовувати вагони, яким по 40 і більше років, але тільки амбітні плани і "велика інфраструктурна революція" можуть дати Україні нову якість. Побудова модерної держави вимагає модерного підходу", - зазначив міністр.

Над документом працювала сильна команда з європейських експертів і консультантів, співробітників Мінінфраструктури та Офісу підтримки реформ.

"Drive Ukraine 2030" – це перетворення України на розвинену, високотехнологічну та інноваційну країну завдяки розвитку сфери транспорту та інфраструктури, застосування новітніх технологій. "Drive Ukraine 2030" – це цифрова інфраструктура, безпека на транспорті, безпілотні автомобілі, транспортні коридори, єдина транспортна та інфраструктурна мережа з Європейським Союзом", - наголосив Володимир Омелян.

Презентація стратегії відбудеться в рамках Міжнародного тижня з торгівлі і транспорту, який триває в Одесі з 29 травня по 1 червня 2018 року. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua