Володимир Омелян: Інфраструктурні законопроекти – це мільярди інвестицій в нашу державу (відео)
вівторок, 15 листопада 2016, 16:04

17 листопада у Верховній Раді відбудеться День інфраструктури, в рамках якого на розгляд народних депутатів будуть винесені понад 10 законопроектів, ініційованих Міністерством інфраструктури та фракцією «Народний фронт».

Про це повідомив міністр інфраструктури, представник партії «Народний фронт» Володимир Омелян під час брифінгу в Верховній Раді.

«17 листопада має відбутися абсолютно аполітична, проте дуже видна для країни подія – інфраструктурний день у парламенті. Законопроекти, ініційовані Міністерством інфраструктури, можна поділити на три важливі вектори. Перший  – дорожній: створення дорожнього фонду, децентралізація Укравтодору, ваговий контроль. Другий вектор - це водний транспорт: повернення Дніпру та річкам України того статусу, який вони мали завжди – основні транспортні артерії нашої держави. Третій напрям – наші міста: електронний квиток», - зазначив міністр.

Володимир Омелян подякував «Народному фронту» і особисто керівникові фракції Максиму Бурбаку за послідовну підтримку реформ в галузі інфраструктури.

«Я дуже сподіваюся, що ці, а також інші не менш важливі законопроекти будуть проголосовані 17 листопада у парламенті. Я думаю, підтримка буде одностайною. Я сподіваюся, що не буде ніякої політики, оскільки це не просто папірці, а мільярди інвестицій в нашу державу», - наголосив очільник Мінінфраструктури.

Своєю чергою Максим Бурбак уточнив, що у четвер на розгляд сесійної зали будуть винесені 12 інфраструктурних законопроектів.

«Хотів би наголосити на підтримці всіх, а головне - на законопроектах №4660 та №4661. Бо це захист наших доріг. Важливо підтримати становлення Дорожнього фонду для початку ремонту і будівництва нових доріг в Україні. Є блок питань щодо водного транспорту. І, на останок, питання електронного квитка, яке лобіюють місцеві органи влади – треба їх підтримати в цьому», - зазначив керівник фракції «Народний фронт».

 «Хочу наголосити , що ще працюючи в першому уряді Арсенія Яценюка ми розпочинали ці реформи, відновлення доріг. Я радий, що чинний міністр продовжує  цю традицію», - додав Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua