Володимир Омелян - новому керівнику Адміністрації морських портів: Наполягаю, що АМПУ має бути реформована
четвер, 12 січня 2017, 17:04

Райвіса Вецкаганса призначено виконуючим обовязки голови державного підприємства «Адміністрація морських портів України».

Міністр інфраструктури, представник партії «Народний фронт» Володимир Омелян представив нового керівника трудовому колективу підприємства сьогодні в м. Одеса.

Під час представлення Володимир Омелян наголосив на тому, що новий очільник має повну свободу дій щодо реформування АМПУ та боротьби з корупційними схемами.

«Я наполягаю на тому, що АМПУ має бути реформована та перетворена на прозоре та ефективне підприємство, яке працює на державу і відстоює державний, а не приватний інтерес. В цьому розрізі Райвіс Вецкаганс має повну свободу дій», - зазначив міністр.

Він наголосив, що зміна керівництва АМПУ - перший крок у реформуванні морської галузі.

«Ми розпочали реформу, і вже є певний спротив. Це нормально. Якщо міністр зручний для всіх, це ставить під питання його ефективність. Але я наголошую: державний інтерес і державний контроль над державними ж підприємствами мають бути вище за приватні інтереси. Я відстоюю і відстоюватиму саме такий підхід», - наголосив Володимир Омелян.

ДОВІДКОВО

Райвіс Вецкаганс - громадянин Латвії, має понад 16 років успішної діяльності в управлінні підприємствами сектору транспорту та логістики, пароплавства та фінансових послуг. Обіймав посади члена правління, віце-президента АТ «Латвійське пароплавство», члена правління найбільшого портового терміналу з обробки насипних та генеральних вантажів в країнах Балтії Rigas Centralais Terminals, Голови правління  Riga Container Terminal.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua