Володимир Омелян: Один з найбільших європейських лоукостів починає роботу в Україні (відео)
середа, 15 березня 2017, 13:59

Одна з найбільших європейських авіакомпаній-лоукостів Ryanair починає свою діяльність в Україні.

Про це заявив міністр інфраструктури, представник партії «Народний фронт» Володимир Омелян під час спільного брифінгу з комерційним директором Ryanair Девідом О'Брайаном.

«Сьогодні надзвичайна подія - компанія-лоукост номер один в Європі буде працювати в Україні. Насправді, я хочу, щоб всі зрозуміли, що не все відбувається просто і легко. Переговори з Ryanair тривали з 2011 року. І мені дуже приємно і важливо, що нашій команді вдалося провести їх успішно», - зазначив міністр.

Володимир Омелян повідомив, що рейси з України до Європи Ryanair буде здійснювати з двох державних аеропортів – Борисполя та Львова.

Своєю чергою Девід О'Брайач оголосив про чотири нових маршрути з Києва: в Ейндховен, Лондон, Манчестер і Стокгольм, куди літаки авіакомпанії почнуть літати з жовтня.

Очікується, що пасажирський рух на рейсах компанії в аеропорті Києва складе 250 000 пасажирів. Компанія також розпочне рейси зі Львова, звідки планується ще більше нових маршрутів за зниженими цінами для українських громадян і гостей країни.

Ryanair відсвяткувала свій запуск в Україні за спеціальною пропозицією: білети на рейси у жовтні та листопаді будуть доступні за ціною всього від 19,99 євро. Пропозиція діє до опівночі четверга (16 березня).


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua