Володимир Омелян: Сподіваємось до кінця 2017 року мати пробні потяги, які пройдуть крізь новий Бескидський тунель (фото)
п’ятниця, 18 листопада 2016, 11:53

Будівництво Бескидського тунелю триває згідно графіку і на кінець наступного року вже плануються перші пробні проходи потягів.

Про це заявив міністр інфраструктури, представник партії «Народний фронт» Володимир Омелян, відвідуючи Бескидський тунель в рамках робочої поїздки до Закарпатської області.

«Інфраструктурні проекти – це довготривалі проекти. Має бути стабільна політика держави, прогнозованість і розвиток. Бескидський тунель – яскраве тому свідчення. Дуже приємно, що компанія дотримується графіків. Ми сподіваємось до кінця наступного року мати вже пробні потяги, які пройдуть крізь новий Бескидський тунель», - зазначив Володимир Омелян.

Міністр наголосив, що наразі цілий ряд великих інфраструктурних проектів, які здатні вирішити проблеми певних регіонів і покращити сполучення на державному рівні, знаходяться на стадії проектування.

«Про інші інфраструктурні об’єкти в Україні, а їх дуже багато, ми зможемо предметно говорити лише тоді, коли ми будемо готові. Зараз ми на стадії проектування. В першу чергу, це мостові переходи. Безумовно, це морські порти і, я сподіваюсь, новий проект на «Укрзалізниці», який має втілити нова команда», - зазначив він. 

Відповідаючи на питання місцевих журналістів про інфраструктурні проекти для західних областей України, Володимир Омелян повідомив, що наразі тривають переговори з європейськими партнерами щодо уніфікації залізничних колій: «На Західній Україні є багато ідей щодо євро колії, щодо продовження українського стандарту колії на Європейський Союз. Але наразі це на стадії переговорів».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua