Володимир Омелян: Все починається з доріг - і якісна економіка, і ефективна держава
четвер, 14 березня 2019, 16:26

Міністр інфраструктури, представник партії "Народний фронт" Володимир Омелян проінспектував стан автодоріг Рівненської області та оглянув інші інфраструктурні об’єкти.

"Все починається з доріг: і якісна економіка, і ефективна держава. Я радий, що вперше за десятиліття і Президент, і уряд, і парламент в цьому одностайні", - наголосив Володимир Омелян.

Він також відзначив, що стабільність політичної ситуації дає можливість державі планувати і здійснювати реформи, які вимагають часу: "Уряд Арсенія Яценюка втримав ситуацію і дав Україні можливість втілювати зміни. Уряд Володимира Гройсмана вже втілює ці зміни в життя. Важливо - зберегти цей тренд".

"Дороги ремонтуються там, де не ремонтувались останні 30-40 років. Ефективно працює Дорожній фонд. Минулого року на ремонт шляхів Рівненської області спрямовано більше 650 млн гривень - це у десять разів більше, ніж 2013 року. У 2019 році передбачено більше 900 млн гривень. Наша мета - зручне сполучення між областями України, а також між населеними пунктами всередині областей", - додав очільник Міністерства.

За його словами, "Укравтодор" розпочинає проектування реконструкції дороги М-06 на ділянці Львів – Рівне із розширенням її до 4-х смуг руху та будівництвом об’їздів населених пунктів. Після закінчення реконструкції економія часу в дорозі від Львова до Рівного без порушення правил дорожнього руху зменшиться майже удвічі - до 1,5 години.

"Реконструкція цієї дороги стане імпульсом для економічного розвитку регіону та забезпечить підвищення рівня дорожньої безпеки. Також розпочалось проектування південного об’їзду міста Дубно у Рівненській області, що дозволить вивести весь транзитний автотранспорт, який прямує по дорогах М-06 Київ – Львів - Чоп та М-19 Доманово – Тернопіль – Чернівці, за межі міста та приміської зони. Ми створюємо нову інфраструктуру", - наголосив Володимир Омелян.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua