Володимир Шкварилюк посприяв фінансуванню будівництва спортивних майданчиків на Прикарпатті
середа, 15 листопада 2017, 13:03

За сприяння народного депутата фракції «Народний фронт» Володимира Шкварилюка було профінансовано будівництво та відновлення спортивних майданчиків у двох населених пунктах Прикарпаття.

За інформацією прес-служби Івано-Франківської обласної партійної організації «Народного фронту», у с. Кінашів збудували новий майданчик, а у Галичі відновили майданчик, що уже був непридатний до безпечного заняття спортом.

«Я перш за все хочу від громади села Кінашева, і взагалі від Галицького району подякувати Володимиру Васильовичу Шкварилюку за те, що він зумів залучити кошти на цей спортивний майданчик», – сказав у своєму привітальному виступі у с. Кінашів депутат Галицької районної ради Петро Стрембіцький.

Привітати громади з відкриттям нових об’єктів спортивної інфраструктури прибув директор Департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту України Роман Вірастюк.

 

«От тут хотіли майданчик для дітей, десь хотіли баскетбольний майданчик, десь хотіли, щоб клуб був зроблений. І в принципі, все те, що тоді нотувалося, команда не полишила. Робимо те, що пообіцяли людям», – зазначив представник уряду.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua