Врегулювання ситуації з державним боргом України довело ефективність роботи Уряду, – Вадим Кривенко
четвер, 27 серпня 2015, 19:06

Рішення Комітету приватних кредиторів про списання Україні 20% державного боргу, що складає близько $4 млрд, а також відстрочка виплати тіла кредиту на чотири роки доводить ефективність роботи Уряду під керівництвом Арсенія Яценюка.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», член профільного Комітету з питань економічної політики Вадим Кривенко.

«Протягом чотирьох років, починаючи з сьогоднішнього дня, Україна не погашатиме тіло кредиту, що повністю убезпечує нас від оголошення дефолту, про який так багато кричала Росія», – наголосив він.

«Сьогоднішнє рішення довело два моменти. Перше – це абсолютна ефективність роботи Уряду і, зокрема, його фінансового блоку, який зумів домовитись про цей крок з кредиторами, хоча переговори були достатньо складними», - сказав Вадим Кривенко.

«Друге – ще раз довели всьому світу, що проукраїнська світова коаліція, яка ставила собі за мету допомогти Україні в скрутні часи нашої історії, працює не лише на словах, а ця праця знаходить відображення в конкретних фінансових рішеннях», – резюмував представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua