В’ячеслав Кириленко: Критика коаліційного Уряду з боку самої ж коаліції є абсурдною і контпродуктивною (відео)
понеділок, 25 січня 2016, 13:44

У жодній європейській цивілізованій країні світу немає такої ситуації, як в Україні, коли Уряд, створений коаліцією, постійно перебуває під зливою критики від цієї ж коаліції.

Про це заявив представник партії «Народний фронт» Віце-прем’єр-міністр - Міністр культури В’ячеслав Кириленко під час засідання Погоджувальної ради у понеділок. 

Він зауважив, що увесь минулий рік Уряд працював під зливою жорсткої критики.

«Шкода, що в багатьох випадках ця критика йшла від членів, а подекуди й від цілих фракцій коаліції. Працювати у такому режимі наступний, вже 2016 рік, є контпродуктивним», - наголосив Кириленко..

При цьому, на думку В’ячеслава Кириленко, «нормальною є практика, коли Уряд критикують фракції опозиційного характеру, але коли його критикують фракції, які самі створили цей Уряд, - така ситуація є абсурдною».

«Уряд повинен відчувати підтримку з боку парламентської коаліції», - заявив Віце-прем’єр-міністр.

Разом з тим він додав, що Уряд готовий до оновлення тексту коаліційної угоди, а також до точкових кадрових змін в складі Кабінету міністрів України.

«Хоча нам видається, що ці питання є лише приводом для декого, хто хотів би політичної розправи над Кабінетом міністрів», - резюмував представник Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua