В'ячеслав Кириленко та Ігор Жданов взяли участь у проводах Національної збірної України на ХХІІІ зимові Олімпійські ігри (ФОТОРЕПОРТАЖ)
вівторок, 23 січня 2018, 21:56

23 січня у Національній філармонії України відбулася урочиста церемонія проводів Національної збірної України на XXІІI зимові Олімпійські Ігрих-2018.

Участь у заходах взяли представники партії “Народний фронт” віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко і міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

Так, В'ячеслав Кириленко вручив Державний прапор членам олімпійської команди - олімпійським чемпіонкам з 2014 року з біатлону Валентині та Віті Семеренко. Саме з цим синьо-жовтим стягом українська збірна увійде на головну спортивну арену Олімпіади-2018 в Пхьончхані.

“Удачі спортсменам, сил, натхнення, перемог. А ми з Кабінетом Міністрів та Верховною Радою будемо робити все, щоб забезпечити вам підготовку”, - наголосив своєю чергою Ігор Жданов.

У межах святкового дійства відбулася офіційна презентація спортивної та парадної олімпійської форми української збірної.

За словами Ігоря Жданова, українські спортсмени вже здобули 32 ліцензії на участь у зимовій Олімпіаді в Кореї. Українська нація наразі буде представлена у дев'яти видах спорту: біатлон, скелетон, санний спорт, фігурне катання, гірськолижний спорт, лижні гонки, фристайл, лижне двоборство, сноубординг.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua