В’ячеслав Кириленко та Ігор Жданов зустріли українських спортсменів і привітали із вдалим виступом на Паралімпіаді (фоторепортаж)
вівторок, 20 березня 2018, 19:56

Представники партії "Народний фронт" віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко і міністр молоді та спорту Ігор Жданов привітали паралімпійську збірну України із поверненням додому і вдалим виступом у Пхьончхані.

Спортсменів, тренерів та лікарів збірної в аеропорту "Бориспіль" також зустрічали Прем'єр-міністр, народні депутати, рідні, близькі, вболівальники та музиканти.

"Хочу поздоровити з блискучим виступом наших спортсменів-паралімпійців. За вас переживала і вболівала вся країна - ви віддячили нам своїми перемогами", - сказав Ігор Жданов, вітаючи спортсменів.

Окремі слова вдячності міністр висловив тренерам та гайдам паралімпійської збірної команди України. "Ви ті, хто займався підготовкою, вірив та опікувався нашими паралімпійцями під час змагань та зборів", - зазначив Ігор Жданов.

Міністр також наголосив, що призові винагороди переможцям і призерам Паралімпіади вже перераховані на особисті картки спортсменів: "Як і обіцяли раніше, переможці Ігор отримали призові в еквіваленті 125 тис. доларів США, срібні призери – 80 тисяч, бронзові – 55 тисяч. Загалом на суму понад 90 мільйонів гривень.

Нагадаємо, на XІІ зимових Паралімпійських іграх в Пхьончхані (Південна Корея) українська збірна увійшла до топ-10 медального заліку, посівши шосте місце загальнокомандного рейтингу. У наших співвітчизників - 22 нагороди: 7 золотих, 7 срібних та 8 бронзових медалей.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua