В’ячеслав Кириленко: Тримати Уряд у підвішеному стані - це загроза національній безпеці (відео)
понеділок, 14 березня 2016, 14:26

Постійні публічні заяви деяких політиків про їх бажання «відправити Уряд у відставку» дестабілізують політичну ситуацію в країні, що є вкрай неефективно і загрозливо для національної безпеки.

Про це заявив Віце-прем’єр-міністр - Міністр культури, представник «Народного фронту» В’ячеслав Кириленко сьогодні під час засідання Погоджувальної ради.

«Кожна заява про те, що «ми не довіряємо», «ми змінюємо», «потрібно перезавантаження» і т.д., після якої немає парламентського рішення, працює проти України як на внутрішньому, так і на зовнішньому фронті. Тримати Уряд постійно у підвішеному стані є вкрай неефективним і загрозливим вже і з точки зору національної безпеки», - заявив Кириленко, висловлюючи загальну думку Кабінету Міністрів.

Віце-прем’єр-міністр при цьому додав, що Уряд «вже давно готовий до будь-якого рішення Верховної Ради України, аби лише це рішення було».

«Разом з тим поки рішення немає жодного, то процес здійснення влади має бути безперервним. Інакше альтернативою цьому є безвладдя, до якого Україна, на мою думку, стрімко наближається», - наголосив він.

В’ячеслав Кириленко підкреслив, що Уряд наразі діє у штатному режимі на підставі відповідних документів, зокрема – Програми діяльності Уряду, яка «ніким не була скасована».

Він також нагадав, що після того, як у парламенті не вистачило голосів для голосування за відставку чинного Уряду, Кабінет Міністрів України ухвалив Програму своєї діяльності на 2016 рік, яку вже почав виконувати.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua