В'ячеслав Кириленко: У бюджеті-2017 передбачено 45 млн гривень на ремонт Палацу спорту, де проходитиме чемпіонат світу з хокею
п’ятниця, 23 грудня 2016, 20:30

Під головуванням віце-прем’єр-міністра, представника партії "Народний фронт" В’ячеслава Кириленка відбулося засідання Оргкомітету з підготовки та проведення в Україні чемпіонату світу з хокею-2017 у дивізіоні ІА.

У засіданні також взяли участь міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент Федерації хокею Анатолій Брезвін, тренер національної збірної команди Олександр Савицький, а також представники міністерств та відомств.

У своєму виступі В’ячеслав Кириленко зазначив, що майбутній спортивний турнір у столиці має стати яскравою і помітною подією не лише для хокейного світу, а й загалом для всієї країни.

«Вперше за 10 років українська збірна має шанси повернутися до еліти світового хокею. Це спортивне завдання, і хокеїсти в цьому зацікавлені як ніхто інший. Завдання влади  - разом із Федерацією хокею підготувати на належному рівні проведення чемпіонату», - наголосив віце-прем’єр-міністр.

В’ячеслав Кириленко також повідомив, що у бюджеті на наступний рік передбачено 45 млн гривень на ремонт Палацу спорту, де проходитимуть матчі чемпіонату.

Учасники  засідання обговорили актуальні питання розробки та прийняття необхідних нормативно-правових актів, забезпечення трансляції матчів чемпіонату, охорони та безпеки громадського порядку, створення фан-зон у столиці та інших містах. Окремо торкнулися питання важливості висвітлення хокейного турніру у засобах масової інформації  і залучення якнайбільшої кількості глядачів. За прогнозами  Міністерства молоді та спорту і Федерації хокею, матчі чемпіонату світу у Києві відвідають близько 50 тисяч уболівальників.

Нагадаємо, чемпіонат світу з хокею у дивізіоні ІА проходитиме в Київському Палаці спорту з 21 по 29 квітня 2017 року. Окрім України, за перемогу в чемпіонаті змагатимуться національні збірні Польщі, Угорщини, Австрії, Казахстану та Південної Кореї. Дві команди-переможниці потраплять до світової хокейної еліти.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua