В'ячеслав Кириленко: Україна проведе «Євробачення-2017» на високому рівні (відео)
п’ятниця, 24 лютого 2017, 15:28

Україна проведе міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017» на високому організаційному і змістовному рівні.

Про це заявив Віце-прем’єр-міністр, представник партії «Народний фронт»  В’ячеслав Кириленко під час «години запитань до Уряду» у Верховній Раді.

«Cтаном на ранок п’ятниці (24 лютого. – Ред.) вже продано 14 951 квиток на «Євробачення-2017» у 52 країнах світу. 52% придбано в Україні, 48% - за кордоном.  Найбільша кількість квитків реалізована у Великій Британії, Німеччині, Росії та інших країнах. Ми очікуємо прибуття  великої  кількості іноземних гостей», - повідомив Віце-прем’єр.

В’ячеслав Кириленко поінформував, що на проведення конкурсу із Державного бюджету виділено 455 млн грн, ще 200 млн грн передбачено київським міським бюджетом. Кошти в розмірі 4,5 млн євро на проведення «Євробачення-2017»  виділяє Європейська мовна спілка.

За його словами, план заходів щодо підготовки та проведення конкурсу виконується згідно з графіком.

«Підготовка до «Євробачення» передбачає узгодження практично всіх ключових питань із Європейською мовною спілкою. В Україні зараз постійно перебуває кілька іноземних спеціалістів, які у взаємодії із командою НСТУ готують пісенний конкурс», - зазначив віце-прем’єр.

В’ячеслав Кириленко також наголосив, що особлива увага приділяється питанню забезпечення безпеки для фанів «Євробачення», а також заходам щодо охорони громадського порядку під час проведення конкурсу.

«Цього року, як і 2005-го, коли Україна вперше проводила «Євробачення», - це стане найкраще підготовленим пісенним конкурсом за всю багатолітню історію його проведення», - запевнив він.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua