В'ячеслав Кириленко: Відповідальність за ситуацію в країні несе вся влада, а не лише Кабмін (відео)
понеділок, 15 лютого 2016, 14:03

Відповідальність за роботу Кабінету Міністрів несе уся владна команда і парламентська коаліція, а не лише Прем’єр-міністр.

Про це заявив Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко під час виступу на Погоджувальній раді.

"Ще 1 лютого Уряд вніс звіт про виконання Програми діяльності. Хто мав таке бажання, той із ним ознайомився. Практично всі міністри були на засіданнях профільних комітетів і доповідали свою частину програми. Весь Уряд був на засіданні комітету з питань економічної політики і доповідав усе те, що цікавило депутатів, та відповідав на усі питання депутатів, якщо такі були", - сказав Кириленко.

"Завтра ви будете слухати звіт. І ваше право, навіть обов'язок, - ухвалювати рішення, які будуть волею Парламенту. Ми підготували принципи публічної діяльності і Програму діяльності Уряду на 2016 рік, ми схвалили ці документи. Проте очевидно, що сьогодні їх немає сенсу вносити до Парламенту до вирішення питання щодо звіту і подальшого майбутнього Кабінету Міністрів. Очевидно, що відповідальність як за перемоги, так і за поразки чи ускладнення несе консолідовано влада, а не лише Кабмін", - наголосив Віце-прем'єр-міністр.

В'ячеслав Кириленко нагадав, що Уряд вніс до Парламенту низку законопроектів, які досі не ухвалені.

"28 урядових законопроектів стоять у порядку денному. Ми за це вдячні. Разом з тим просимо включити ще 2 законопроекти, які стосуються безвізового режиму. Поки що вони не включені до порядку денного. Також необхідно включити законопроект №3325 щодо ринку природного газу, який стосується макрофінансової допомоги від ЄС", - сказав Кириленко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua