"Я молюсь за вас і вашу країну", - Нік Вуйчич виступив у Верховній Раді
вівторок, 27 вересня 2016, 20:08

26 вересня всесвітньо відомий християнський проповідник, голова організації «Життя без кінцівок» Нік Вуйчич виступив перед народними депутатами України.

Зустріч ініціювали Комітет з питань соціальної політики, Комітет у справах ветеранів, учасників бойових дій та людей з інвалідністю, а також міжфракційне депутатське об’єднання "За духовність, моральність та здоров’я України".

Під час зустрічі йшлося про реформи в Україні, військову агресію, виховання молодого покоління і роль духовності в трансформації українського суспільства.

"Я тут не заради шоу. Я молюсь за Україну і знаю, що у вас є надія на краще майбутнє", - сказав Вуйчич.

Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак запропонував Ніку Вуйчичу відвідати поранених бійців АТО у Військовому клінічному госпіталі.

"Я вдячний Ніку за увагу до соціальних проблем в нашій державі, за небайдужість і готовність нам допомагати. Це гарний шанс привернути увагу до трагічних подій в Україні", - сказав він.

Вуйчич повідомив, що відвідав більше 57-ти країн з мотиваційними промовами.

"Всі відрізняються  проблемами, менталітетом, рівнем життя. Але єдине, що є спільним для  всіх і кожного, – потреба в надії", - зазначив він.

Він також акцентував увагу на важливості духовного розвитку суспільства.

У свою чергу народний депутат, голова міжфракційного об’єднання "За духовність, моральність та здоров’я України" Павло Унгурян висловив переконання, що реформи в країні неможливі без духовних змін у суспільстві.

Наприкінці зустрічі відбулася спільна молитва за Україну.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua