Арсеній Яценюк виступає за публічні слухання в парламенті щодо тарифоутворення (відео)
середа, 16 вересня 2015, 15:59

Арсеній Яценюк звернувся до керівництва парламенту та членів коаліції провести у п’ятницю публічні слухання щодо тарифоутворення – «з того приводу, за скільки газ купується, за скільки продається, і як брешуть українські політики і на встановлених в Україні справедливих тарифах хочуть отримати додатково 2% чи 3% свого дешевого політичного рейтингу». Про це Глава Уряду, лідер «Народного фронту» заявив на засіданні Кабінету Міністрів в середу, 16 вересня.

«Вважаю, що ми повинні не просто провести дискусію, а провести жорстку дискусію з конкретними фактами, документами і доказами», - наголосив він.

Арсеній Яценюк звернувся до Національної комісії з регулювання енергетики і комунальних послуг, яка встановлює тарифи, взяти найактивнішу участь в цьому питанні: «Вони приймали рішення про встановлення тарифів».

«Разом з Урядом ми готові до самої відкритої і відвертої і жорсткої дискусії. В тому числі і дискусії про те, як підписувалися газові договори зараз і раніше, які були економічні збитки і як нам складно виходити з цієї ситуації», - підкреслив він.

«Звертаюсь до керівництва парламенту, до членів коаліції - прийшов час розставити всі крапки над «і». Ми готові їх розставити», - сказав Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua