Яценюк запобіг розвитку штучно створеної кризи в державі, - Андрій Помазанов (відео)
вівторок, 19 квітня 2016, 11:56

Добровільно відмовившись від посади Прем’єр-міністра, Арсеній Яценюк запобіг розвитку штучно створеної кризи в державі, заявив депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Андрій Помазанов у ефірі «5 каналу» в понеділок, 18 квітня.

«Минулого тижня Арсеній Яценюк добровільно склав повноваження Прем’єр-міністра, вчинивши державницький крок, і тим самим не допустив розвитку штучно створеної кризи та її загострення», - наголосив Андрій Помазанов.

Він наголосив, що, відмовившись від посади Прем’єр-міністра і, водночас, залишившись у складі парламентської коаліції, «Народний фронт» продемонстрував державницьку позицію.

«Ми притримуємось державницької позиції – ми не можемо розвалити країну, і це є новелою в нашій політиці, коли Прем’єр відмовляється від посади, а його фракція залишається в коаліції», - зазначив депутат.

«Ми розділяємо політичну відповідальність і отримуємо посади в Уряді виключно для того, щоб продовжувати вектор і напрямок європейського розвитку, заданий Урядом Арсенія Яценюка», - уточнив представник «Народного фронту».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua