Яценюк - Зеленському: Владу не критикують тільки в Путіна і в Лукашенка. Нам не туди (відео)
вівторок, 16 листопада 2021, 00:00

"В Україні завжди були спроби боротися зі свободою слова, боротися з правдою. Зеленський не перший, хто пішов цим шляхом. І буде точно не перший, хто матиме дуже погані наслідки, якщо почне боротися зі свободою слова. Цього не треба робити”, - наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк у програмі “Час Голованова” на телеканалі "Україна 24.

Він нагадав про інформацію, як Володимир Зеленський створює власну медіа-імперію. Зокрема, за даними «Дзеркала тижня», влада створює за бюджетні кошти телеканал «Дом», який вони хочуть перетворити на їхню пропагандистську машину.

Арсеній Яценюк підкреслив, що, закликавши вимикати телевізори у своєму зверненні, президент, напевно, мав на увазі “виключити телевізори, де говорять правду, представлені рівновелико і влада, і опозиція, де кажуть про реальний стан справ у державі”. А водночас “залишити канали на кшталт телеканалу «Дом» і ще декілька каналів дуже близьких до нього олігархів”.

Влада завжди була, є і буде суб’єктом критики в кожній державі, зазначив він: “Треба себе брати в руки. По-перше, треба навчитися правильно відповідати, а, по-друге і основне – треба навчитися правильно діяти. І треба давати менше приводів для критики”.

“Не критикують владу у Путіна і в Лукашенка. Володимире Олександровичу, нам не туди. Країна туди не піде. Не за це люди віддавали життя на Майдані. Не за це українська армія бореться з російською навалою, а тепер і з білоруською”, - сказав він.

"Україна і український народ знають, як боронити свою свободу. А свобода слова – це частина нашої свободи”, - додав Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua