Якісна освіта – запорука життєвого успіху, – Вадим Підберезняк
четвер, 31 серпня 2017, 13:38

У переддень початку нового навчального року народний депутат фракції «Народний фронт» Вадим Підберезняк взяв участь у серпневій конференції працівників освіти Кривоозерського району «Нова Українська школа – 2017. Сьогодення і перспективи».

Про це повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації.

Народний депутат поспілкувався з вчителями і вихователями дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніх шкіл і позашкільних освітніх закладів.

«Ваша робота одна з найвідповідальніших і найважливіших. Адже саме школа у тісному тандемі з сім'єю формує особистість, виховує людину, прививаючи дітям життєві цінності, серед яких чи не найзначиміша саме людяність. І саме школа наділяє дітей знаннями, які дають їм можливість всебічно розвиватись, здобуваючи вищу освіту, опановуючи спеціальності та спеціалізації, що допоможуть юним українцям самореалізуватися. Якісна освіта – запорука життєвого успіху. Це аксіома. І тому ця якість має бути на найвищому рівні», – наголосив Вадим Підберезняк у своєму виступі.

Представник «Народного фронту», спільно з очільницею Кривоозерського районного відділу освіти Валентиною Голинською, оглянув приміщення дошкільних навчальних закладів у віддалених селах Кривоозерського району, ознайомився з побутовими умовами.

Також народний депутат подарував дитячим садкам півсотні комплектів нової постільної білизни.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua