Якщо психіатрична експертиза визнає Капліна осудним, ним має зайнятися СБУ, - Олександр Дроздик
п’ятниця, 26 серпня 2016, 19:05

Народний депутат України від "Народного фронту" Олександр Дроздик звертатиметься у Міністерство охорони здоров’я з вимогою провести примусову психіатричну експертизу народного депутата і члена БПП Капліна.

Про це він сказав, коментуючи проект постанови Капліна про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"Цього політичного фріка давно ніхто серйозно не сприймає. В його розкрутку вкладають колосальні ресурси – гроші, медіа. У цього клоуна єдине завдання – веселити публіку. Все було б нічого, але цей товариш втішає кремлівських глядачів. Його випустили в українську політику і підтримують на плаву для того, щоб він ніс усілякі нісенітниці, озвучував несусвітні звинувачення, поширював іншу дурість, і за це є йому нічого не було. Ну, що, мовляв, з Капліна візьмеш. Це тішить його московських кураторів, але має засмучувати усіх нас – громадян України", - сказав Дроздик.

На підтвердження своїх слів Олександр Дроздик зазначив, що Каплін, разом зі своїми колегами Добродомовим і Бориславом Березою, є фігурантом "зламаної" переписки російської агентеси Столярової, яка працювала на "Інтері" і яку кілька місяців тому СБУ видворила за межі України. 

"Якщо психіатрична експертиза МОЗ визнає осудність Капліна, ним має зайнятися Служба безпеки України. Тоді будуть підстави вважати, що у клоуна Капліна з психікою все гаразд. Він просто майстерно грає роль неадеквата, а сценарії йому пишуть у ФСБ", - додав парламентар.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua