Янукович має повернутися і відбути покарання, а не закликати порушувати справи проти лідерів "Народного фронту", - Андрій Тетерук
середа, 6 лютого 2019, 16:03

Екс-президент Віктор Янукович має припинити політичний цирк, повернутися в Україну і відбути покарання за державу зраду.

Про це заявив заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук на своїй сторінці у Facebook, коментуючи заклик адвокатів Януковича до Державного бюро розслідувань порушити кримінальні справи проти лідерів НФ.

"Янукович зі своїм шапіто дісталися дна і намагаються впасти ще далі. Після засудження "двічі несудимого" до 13 років позбавлення волі за державну зраду, він доручив своїм адвокатам вимагати від Державного бюро розслідувань порушити кримінальні справи проти Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова, Арсена Авакова та інших лідерів "Народного фронту", - зазначив він.

"Що саме цікаве – ці клоуни вимагають порушити справи за статтею "державна зрада" проти людей, які зробили все можливе і неможливе, щоб Україна вистояла під натиском російських танків, змогла вибратися з економічної прірви, у яку її загнав Янукович, залишивши після своєї втечі у державній скарбниці всього кілька тисяч доларів. Проти людей, які попри шалений опір домоглися того, щоб вкрадені Януковичем мільярди доларів були повернуті до державного бюджету", - наголосив Андрій Тетерук.

Він зазначив, що "важко сказати, що спонукає Януковича продовжувати свій шлях ганьби: бажання помститися "Народному фронту", вказівки Кремля, який так само люто ненавидить Яценюка, Турчинова і Авакова, чи, може, адвокати вирішили використати гучне прізвище свого клієнта і попрацювати "політичними кілерами" в чиїхось інтересах".

"За порєбріком мають почути відомий зойк від Віктора Федоровича: "Астанавітєсь!", - написав народний депутат.

"Януковичу ж варто припинити увесь цей цирк, розкаятися, приїхати з Ростова і відбути 13 років покарання за державну зраду у добре знайомій йому українській в'язниці. Так вчинити було б гідним, якщо він розуміє хоч щось про гідність", - резюмував Андрій Тетерук.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua