«Не кількістю, а якістю», - Арсеній Яценюк про нову структуру ОДА (відео)
середа, 26 серпня 2015, 13:06

«Нова структура кожної обласної державної адміністрації повинна відповідати тим викликам і потребам, які сьогодні є в країні. Вона повинна відповідати структурі центральної влади», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк під час розширеного засідання Уряду за участі керівників ОДА в середу, 26 серпня.

Глава Уряду нагадав, що створена робоча група з розробки нової структури ОДА.

«Ефективність роботи кожної обласної державної адміністрації повинна полягати в наступному -  не кількістю, а якістю. Якщо ви проводите оптимізацію ОДА, то фонд оплати праці залишається той самий, який у вас є. І це дає можливість преміювати фахових працівників і наймати тих людей, які здатні дійсно проводити зміни і реформи в кожній з ваших областей», - підкреслив він. 

Арсеній Яценюк наголосив, що за результатами роботи відповідної робочої групи Уряд ухвалить нову постанову про затвердження типового положення про структуру обласної державної адміністрації, «яка повинна бути безпосередньо пов’язана з тими цілями і завданнями, які сьогодні стоять перед країною в соціальному, економічному розвитку, в енергетичних реформах, в боротьбі з корупцією, в реформах в житлово-комунальному господарстві».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua