У вересні Арсеній Яценюк запропонує коаліції новий склад і структуру Уряду (відео)
неділя, 9 серпня 2015, 19:34

За результатами оцінки діяльності членів Кабінету Міністрів у вересні Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк запропонує парламетській коаліції новий склад та структру Уряду та ОДА. Про це Глава Уряду заявив у «10 хвилинах» у неділю,  9 серпня.

Арсеній Яценюк нагадав, що в ході колегій у міністерствах ним було заслухано звіти всіх міністерств і «поставлено чіткі завдання кожному міністру в тій галузі, за яку він відповідає»: «У вересні буде зрозуміло, що виконано, а що не виконано».

«За результатами оцінки діяльності кожного міністра мною буде запропоновано парламентській коаліції новий склад Кабінету Міністрів України та нову ефективну структуру українського Уряду, а також обласних державних адміністрацій», - повідомив Глава Уряду.

«Це повинна бути не кількість, а якість. Це повинна бути не імітація, а відповідальність», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він підреслив, що зараз Уряд працює над побудовою ефективної, якісної державної служби: «Для того, щоб чиновник, який надає послугу, розумів і знав, як забезпечити надання сервісів від держави для кожного. Для цього йому необхідні знання, досвід і достойний рівень матеріального забезпечення».

Він наголосив, що Кабінет Міністрів  «далі буде йти по шляху дерегуляції і зменшення повноважень»: «Яка наша мета? Чим менше урядових повноважень, тим менше проблем у людей, тим менше втручання держави у ваше повсякденне життя. І тим простіше жити, розвивати бізнес і працювати над тим, щоб Україна стала дійсно європейською державою».

«Для того, щоб ці механізми працювали, на центральному рівні також треба провести серйозні зміни», - підкреслив лідер «Народного фронту»

Глава Уряду підкреслив, що «завдання всієї української влади – служити народу України»: «Завдання кожного чиновника – служити кожному з вас. У нас чіткі плани і завдання. Але важливий не процес, а результат. Це є єдине мірило змін, змін в житті кожного з нас. Змінюємо країну разом».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua