Єдина ефективна стратегія реінтеграції окупованих територій – це посилення санкцій проти Росії та зміцнення обороноздатності України, - Геращенко (відео)
вівторок, 26 вересня 2017, 13:56

Єдина ефективна на сьогодні стратегія реінтеграції Донбасу та Криму – це посилення економічних та дипломатичних санкцій проти Російської Федерації та зміцнення обороноздатності України.  

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко в ефірі одного з телеканалів.

"Єдиний на сьогодні ефективний інструмент - це посилення економічних та дипломатичних санкцій проти Російської Федерації як Україною, так і нашими країнами-партнерами ЄС, Сполученими Штатами Америки, Канадою та Японією", - сказав він.

"Через економічні санкції економіка Росія зазнає величезних збитків, вони вже вимірюються сотнями мільярдів доларів і це виснажує російську економіку. Ми бачимо, як падають економічні індекси Російської Федерації, ми бачимо, як знижується рівень життя в РФ. І у довготривалій перспективі це принесе той ефект, коли Росія заплатить дуже високу ціну (і вона вже її платить) за окупацію Криму і Донбасу. Іншого шляху на сьогодні немає", - зауважив народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua