ЄНП та польська «Громадянська платформа» привітали учасників з’їзду «Народного фронту»
субота, 11 листопада 2017, 11:28

Президент Європейської Народної Партії Джозеф Доул та Голова «Громадянської платформи» Гжегож Схетина привітали учасників  з’їзду партії «Народний фронт», що проходить у Києві в суботу, 11 листопада.

У листі Джозефа Доула йдеться, що з самого початку політичної діяльності у 2014 році «Народний Фронт» «став потужним і надійним рушієм українських реформ»: «Саме тому партія без зволікань взяла на себе важку відповідальність за становище в країні. Багато членів «Народного Фронту» були учасниками Революції Гідності, чимало – особисто захищали Україну від російської агресії».

«Ми вітаємо багато важливих досягнень урядів України, які очолював лідер вашої партії з 2014 до 2016 року, і підтримуємо стрижневу роль, яку відіграє фракція «Народного Фронту» у парламентській коаліції. Ваш внесок у політичні зміни, економічну стабілізацію, забезпечення енергетичної незалежності України та військової оборони користується широким визнанням ваших європейських партнерів», - йдеться в листі Президента ЄНП.

З’їзд «Народного фронту» від імені польської політичної партії «Громадянська платформа» привітав її Голова Гжегож Схетина. «Як польський парламентарій, член польської влади і Міністр закордонних справ завжди намагався підтримувати Україну й українців у тих змаганнях з вірою у те, що Ви боретесь не лише за свої права, але й бороните всю Європу та її цінності, в тому числі й Польщу», - наголосив він у своєму листі.

Гжегож Схетина висловив вдячність за роль, яку відіграв «Народний фронт» «на старті початку реформ, які наближають Україну до НАТО і Євросоюзу»: «Я переконаний, що історія це оцінить належним чином, хоч ще багато важкої праці перед Вами. Сподіваюсь, що, подібно до того, як колись у Польщі, ці зусилля увінчаються успіхом й Україна стане частиною об’єднаної Європи з інституціальної точки зору».

«У мене немає жодних сумнівів у тому, що Ви виграєте боротьбу за європейське майбутнє, а міжнародне право і Конституція держави буде  дотримуватися на всій території України. Тому, від імені Громадянської платформи і від себе особисто, бажаю Вам  подальшої рішучості й успіхів  у реалізації європейського сценарію розвитку країни. Я переконаний, що, незважаючи на жертви і труднощі, Ви обрали правильний шлях. Пам’ятайте, що Ви не самі й у Польщі у Вас є щирі друзі, на яких можете завжди розраховувати», - підкреслив Гжегож Схетина.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua