Євген Дейдей: Проти Авакова готують провокації за принципову позицію щодо чесних виборів (відео)
вівторок, 26 лютого 2019, 13:04

Очільника МВС Арсена Авакова та Національну поліцію дискредитуватимуть і готуватимуть провокації за принципову позицію щодо чесних виборів та протидії фальсифікаціям.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Євген Дейдей на брифінгу у парламенті.

"Останні кілька днів вся увага громадськості була прикута до спроб дискредитації роботи поліції і підготовки провокацій щодо міністра МВС Арсена Авакова. Це очевидна відповідь спецслужб на принципову позицію міністра щодо проведення чесних і прозорих виборів", - заявив Дейдей.

"За моєю інформацією, подібні провокації готуються не лише щодо Авакова, а й щодо його оточення, підлеглих та народних депутатів. Причому, якщо говорити по регіонах, то це Одеська, Харківська та Дніпропетровська, Запорізька та Київська області і місто Київ", - підкреслив народний депутат, зауваживши, що йде підготовка провокацій і щодо активістів та журналістів, які лояльно налаштовані до поліції.

"Я звертаюсь до тих людей, які причетні до підготовки спецоперацій. В першу чергу - ви офіцери. І я не знаходжу слів до тих офіцерів, які присягали на вірність українському народу, а тепер цю присягу порушують", - резюмував Дейдей. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua