Європа піддалась на фінансовий шантаж Росії, - Ігор Алексєєв
вівторок, 25 червня 2019, 11:42

Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) голосуванням за повернення делегації Росії, піддалась на фінансовий шантаж з боку росіян.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України фракції «Народний фронт» Ігор Алексєєв.

«Раді Європи в цьому році виповнилось 70 років. Довгий час ця організація була взірцем демократичних ідеалів, гарантією дотримання прав людини. Що маємо зараз? Як оцінювати вчорашнє рішення про повернення делегації Росії в ПАРЄ? Все дуже просто. Європа піддалась на фінансовий шантаж Росії, закривши очі на анексію Криму, війну на Донбасі, десятки тисяч загиблих, сотні заручників», - написав народний депутат.

Він додав також, що зараз на наших очах відбувається руйнація принципів та ідеалів асамблеї, і невідомо чи зможе ПАРЄ повернути до себе колишню довіру та авторитет.

«Нещодавно міжнародна слідча група підтвердила прямий зв’язок Росії до збиття рейсу MH-17. В цій страшній катастрофі загинуло багато громадян країн Європи. Вчора окремі делегації цих країн у повному складі підтримали Росію», - зауважив Ігор Алексєєв.

Нагадаємо, сьогодні вночі ПАРЄ ухвалила резолюцію, що фактично дозволяє делегації з Росії повернутися в асамблею. До регламенту організації були внесені зміни, які можуть ускладнити або заблокувати накладання санкцій на російську делегацію та дозволити таким чином її повернення до ПАРЄ без виконання міжнародних зобов’язань, пов’язаних із війною на Донбасі та окупацію Кримського півострова.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua