Європа та світ мають об’єднатися в боротьбі з переслідуваннями корінних народів на окупованих Росією територіях, – Віктор Єленський
п’ятниця, 25 січня 2019, 12:50

Україна закликає Європу і світ до солідарності з переслідуваними корінними народами і етнічними групами на окупованих Росією територіях нашої країни.

На цьому наголосив представник "Народного фронту" Віктор Єленський в дебатах щодо забезпечення прав осіб, що належать до національних меншин, на сесії Парламентської асамблеї Ради Європи у Страсбурзі.

Віктор Єленський звернув увагу національних делегацій на зусилля українського уряду, зокрема міністерств освіти і внутрішніх справ, на протидії всім формам расизму і міжнаціональної ворожнечі у поєднанні стратегій зміцнення загальноукраїнської ідентичності зі збереженням спадщини національних меншин.

"Ми пишаємося, що 2017 рік став першим, коли в Україні не було зареєстровано жодного випадку насильства на ґрунті антисемітизму. Що більшість провокацій російських агентів проти угорської, польської та єврейської меншин були попереджені українськими правоохоронцями", – зазначив Віктор Єленський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua