Європейці підтримують урядові реформи, - Максим Бурбак
вівторок, 23 лютого 2016, 14:45

Український парламент здатний приймати відповідальні рішення навіть без участі двох фракцій.

На цьому наголосив голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак у вівторок під час зустрічі голів депутатських фракцій Верховної Ради з міністрами закордонних справ Німеччини та Франції.

"Парламент здатен приймати важливі і відповідальні рішення навіть коли немає наших колег з двох інших фракцій. Ми зараз проводимо перемовини із фракцією Радикальної партії щодо формату нової коаліції, оскільки розуміємо, що ні в якому разі не можна допустити проведення позачергових виборів - це призведе до розвалу країни", - наголосив Максим Бурбак.

Він відзначив, що Кабінетом Міністрів України розроблено програму дій на 2016 рік, яка включає в себе 379 пунктів і які повинні стати основою до коаліційної угоди.

"Зараз треба ухвалити додаток до коаліційної угоди і працювати разом з Урядом. Ми не маємо права зупинятися на шляху реформ", - підкреслив голова фракції "Народний фронт".

Він відзначив, що українське суспільство пройшло важкий шлях до змін і зараз очікує прийняття Європою важливого рішення про впровадження для України безвізового режиму.

"Для українців важливе відчуття того, що Європейська спільнота підтримує Україну і продовжуватиме дію санкцій проти Москви", - сказав Максим Бурбак.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua