Євросоюз підтримує Україну на шляху реформ і закликає до політичної стабільності, - Максим Бурбак
понеділок, 29 лютого 2016, 13:25

"Український тиждень" в Європарламенті засвідчує підтримку Євросоюзу Україні в проведені важливих реформ.

Про це заявив Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак в ефірі одного з телеканалів.

"Український тиждень" в Європарламенті – це дуже важливий крок. Ми бачимо, що ЄС підтримує Україну в її важливому і нелегкому крокуванні до європейської сім’ї", - сказав він.

"Європейці наголошують, що ми і надалі повинні здійснювати важливі реформи, які впроваджує зараз коаліційний Уряд під керівництвом Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, і які не робились останні 25 років", - підкреслив Бурбак.

Він також наголосив, що Європейський Союз наполягає на тому, що "політична невизначеність, яка є зараз в Україні, повинна закінчитись".

Крім того, Максим Бурбак відзначив, що однією з важливих реформ є реформування законодавчої гілки влади - Верховної Ради України. Також сьогодні в рамках "Українського тижня" буде заслухано звіт місії Пета Кокса.

Як відомо, у Брюсселі з 28 лютого по 2 березня проходитиме "Український тиждень", в рамках якого відбудеться Конференція високого рівня Європейського парламенту та Верховної Ради України щодо розвитку спроможностей заради реформ та засідання Бюро Парламентського комітету асоціації.

Перед початком Конференції відбудеться розширена дискусія щодо висновків та рекомендацій Звіту Місії Європейського парламенту, очолюваної Петом Коксом, з оцінки потреб Верховної Ради України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua