Юні українці вибороли золото на Кубку світу з гандболу, розгромивши росіянок, – Андрій Тетерук (відео)
неділя, 15 липня 2018, 09:01

Молодіжна жіноча команда з гандболу на Кубку світу, що проходив в Італії, завоювала золото, виборовши у фіналі перемогу в команди з Росії з рахунком 13:12.

Про це повідомив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.

"Щойно зустрічали команду школярів Вишгородської дитячої спортивної школи, яка повернулася з Італії, де проходив Кубок світу з гандболу. Я неймовірно щасливий, що і моя дитина – молодший син, – брала участь у цих змаганнях. Хлопці вибороли третє місце, дівчата – перше", – сказав Тетерук.

Поїздка дітей на змагання до Італії стала можливою завдяки сприянню народного депутата від "Народного фронту" Ігоря Котвіцького.

За словами Андрія Тетерука, діти отримали незабутні враження від турніру.

"Я вітаю не тільки вишгородських школярів, а й усіх наших громадян з цією перемогою, тим більше, що в фіналі наші дівчата зустрілися із росіянками і вибороли перемогу в неймовірно напруженій боротьбі", – наголосив він.

"Діти, яким виповнилося 10-12 років, уже здатні боротися за кубки світу й перемагати. Це дуже класно – займатися спортом, розкривати свої таланти й доводити, що українці – сильна нація", – підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua