Юрій Бабій: Гармонійний розвиток дитини - це те, над чим працює команда "Народного фронту"
вівторок, 19 вересня 2017, 17:28

Народний депутат фракції "Народний фронт" від Івано-Франківщини Юрій Бабій взяв участь у відкритті дитячого дошкільного закладу у селі Кривопілля, Верховинського району, що на Прикарпатті.

"Діти - це наше майбутнє, з яким асоціюються сподівання щодо подальшого процвітання нашої держави. Тому вже сьогодні потрібно робити реальні кроки владі у забезпеченні цільного розвитку дитини на всій території України та категорично відмовлятися від популістичних гасел", - наголосив у своїй промові депутат.

Розуміючи важливість цього, команда "Народного фронту" створює всеохоплюючі  можливості для гармонійного розвитку дітей різного віку, починаючи від допомоги громадам в облаштуванні дошкільних навчальних закладів до впровадження заходів освітньої реформи по всій території України враховуючи й географічно-територіальні особливості Карпатського регіону.

Тож початок осені ознаменувався для кривопільської малечі та їх батьків подією, на яку очікувала вся місцева громада. Нарешті сільська малеча зможе відвідувати власний дитсадок, адже до цього часу село Кривопілля не мало дошкільного навчального закладу, що створювало незручності для батьків.

Добре розуміючи проблемні питання, пов'язані з відсутністю дитячого садочка в селі, народний депутат доклав немало зусиль для його побудови та облаштування, так, за його сприянням дошкільний заклад отримав ліжечка для своїх вихованців.

За словами Юрія Бабія, тільки спільне бачення та тісна співпраця здатні подолати всі перешкоди до гармонійного розвитку України.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua