Юрій Береза: Без армії не буде країни (відео)
середа, 7 вересня 2016, 12:55

Верховна Рада має шляхом ухвалення відповідних законів підтримати боротьбу, яку сьогодні веде українська армія проти російських окупантів.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Юрій Береза на брифінгу у парламенті.

"Коли ти чуєш у Верховній Раді про те, що в нас нібито немає війни, або що в нас є багато проблем, не пов’язаних із війною… люди добрі, одумайтесь. Війна не припинялася", - наголосив він.

"Треба згадати про те, що це наші брати, діти, батьки знаходяться в цих окопах. Сьогодні треба пам’ятати, що в нас досі не ухвалена низка важливих законів, які стосуються армії, які стосуються простого українського солдата, котрий зі зброєю в руках захищає незалежність", - сказав представник "Народного фронту".

"Я не звертаюсь до "Опозиційного блоку" – це п’ята колона, яка воювала й воюватиме проти України, їм Україна не потрібна, їм потрібен протекторат Московії над Україною, і не більше. Я вимагаю від всіх депутатів, які вважають себе українцями, на законодавчому й виконавчому рівні підтримати боротьбу, яку зараз веде українська армія. Оце сьогодні є надважливим", - підкреслив Юрій Береза.

Він також додав, що крім військової агресії ведеться також інформаційна війна проти України. 

"Інформаційна війна Росії проти України також ведеться, в тому числі – в стінах Верховної Ради", - сказав народний депутат. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua