Юрій Береза: Генпрокурор має внести подання на позбавлення депутатського мандату Вілкула (відео)
вівторок, 16 травня 2017, 11:20

Генеральний прокурор Юрій Луценко має внести подання на позбавлення депутатської недоторканності організатора сутичок за участі "тітушок" із ветеранами АТО у Дніпрі 9 травня - народного депутата "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула.

Про це заявив заступник керівника фракції "Народний фронт", народний депутат Юрій Береза під час виступу з трибуни парламенту.

"Був принижений воїн, були побиті воїни. Не просто воїни, а інваліди, які свою інвалідність отримали на війні, в окопі, зі зброєю в руках захищаючи країну. Я наголошую на тому, що безкарність породжує рецидив", - наголосив Береза.

"Я закликаю усю демократичну складову парламенту: ми почали багато гарних справ, але надважливо зараз закінчити кілька правильних речей. Ми повинні заборонити "колорадську" стрічку. Це символ знищення Запорізької Січі. Треба  не давати колаборантам - не має значення, де вони знаходяться, в Одесі, Дніпрі чи Мелітополі - маніпулювати цим", - підкреслив народний депутат.

"Тому я звертаюся до Генерального прокурора, щоб він вніс до нашої зали подання на позбавлення депутатської недоторканності організатора масових заворушень в місті Дніпрі Вілкула. Давайте переведемо це в юридичну площину і винесемо правильне рішення", - резюмував Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua