Юрій Береза: Представники "п'ятої колони" мають сидіти у в'язниці (відео)
середа, 12 квітня 2017, 11:43

Представники "п'ятої колони" в Україні мають сісти до в'язниці через грабунок держави та підтанцьовування Москві у часи воєнної агресії.

Про це заявив заступник керівника фракції "Народний фронт" Юрій Береза у відповідь на виступ представника "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича щодо графіку роботи парламенту на найближчий час та використання російської мови у Верховній Раді.

"Коли на цю трибуну виходять фарисеї і розповідають про те, як вони не грабували під час правління Януковича, як вони не розв'язували війну… а звикли танцювати на кістках наших дідів під час офіційних свят. Послухайте, хто вам заважає працювати сьогодні? Хто вам заважав працювати вчора? Хто вам заважає працювати кожен день, коли засідає Верховна Рада?", - наголосив Береза.

"Про збіднілість пана Шуфрича - це окрема тема. Подивіться його декларацію. Подивіться декларації усього "Опозиційного блоку" - цього блоку зрадників, "п'ятої колони", яка звикла грабувати мою Україну. Вона звикла лише грабувати, вона звикла підтанцьовувати Москві, вона звикла працювати на Москву", - додав народний депутат.

Він підкреслив, що парламентарям треба активніше працювати, аби багатії з колишнього режиму Януковича сіли до в'язниць. Зокрема, щоб "за вишки Бойка сів Бойко, щоб за вишки Шуфрича сів Шуфрич, врешті-решт".

"Знаєте, пан Шуфрич, я би вам рекомендував, по-перше, поменше виступати на російських каналах, а українська мова була і буде основною мовою в українському парламенті. Не буде тут москальщини, кацапщини і не буде тут "п'ятої колони". Ваш час уже пройшов, ви уже на смітнику історії. Ганьба вам!", - резюмував Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua