Юрій Береза: Російська агресія нікуди не поділась, армію потрібно зміцнювати (відео)
п’ятниця, 23 грудня 2016, 11:33

Українське суспільство і, у першу чергу, Верховна Рада ні на мить не повинні забувати, що йде війна, яка вимагає від нас постійного зміцнення Збройних Сил та усіх силових структур.

Про це заявив член Комітету ВР з питань безпеки і оборони, заступник керівника фракції "Народний фронт" Юрій Береза в інтерв’ю журналістам.

"Останнім часом у суспільстві і, у першу чергу, в парламенті почали забувати, що у нас, насправді, йде на Сході війна. Риторика вже дійшла до того, що ми змирилися з тим, що на частині нашої території сидить окупант і наче хтось за нас це вирішить…", - наголосив він.

У той же час Юрій Береза відзначив надзвичайну важливість вчасного ухвалення Державного бюджету на наступний рік, в якому передбачене належне фінансування силового сектору.

"Я вважаю, що за останні три роки цей військовий бюджет - один з найбільш міцних та таких, що забезпечує військово-промисловий комплекс. Я наголошую: до тих пір, поки на нашій території будуть військові формування інших держав, повірте: от тут, в парламенті, спокою не буде!", - заявив Юрій Береза.

Заступник керівника фракції "Народний фронт" висловив жаль, що сьогодні "мало кого турбує, чи буде чобіт окупанта у Києві чи не буде".

"Якщо ми зараз не будемо боротися за нашу українську армію, за всі наші силові структури, то, насправді, питання окупації України з боку нашого, вибачте, хворого сусіда, буде актуальним. Останні 300 років нашої історії свідчать про те, що Росія завжди хотіла завоювати Україну, і нічого не змінилося", - резюмував Юрій Береза.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua