Юрій Береза: Війну на Сході здатна зупинити лише сильна армія, а не міжнародні місії (відео)
вівторок, 14 червня 2016, 14:38

Український парламент має повернути до Державного бюджету арештовані кошти Януковича та невідкладно голосувати всі законопроекти, спрямовані на підтримку Збройних Сил.

Про це заявив під час виступу у сесійному залі народний депутат, заступник голови фракції "Народний фронт" Юрій Береза.

"Всі, хто присутній у цій залі - несуть відповідальність. І надважливо, аби сьогодні, завтра, післязавтра приймалися всі закони, які стосуються українського війська, того простого українського солдата, який зі зброєю в руках зараз сидить в окопі", - сказав народний депутат.

За словами Берези, непросто "зламати хребет безпринципників і поклонінню країні-агресору, які мають місце у сесійному залі".

"Я закликаю усіх небайдужих депутатів, усіх патріотів до того, щоб, нарешті, у цьому залі був проголосований закон про спецконфіскацію. Він на сьогоднішній день необхідний нашій державі, нашій військовій промисловості", - підкреслив Юрій Береза.

"Насправді треба зрозуміти одне, що ніякі міжнародні місії не припинять війну на Сході. Її може зупинити лише сильне українське військо, спроможне дати відсіч із українською зброєю. Для російської агресії найстрашніше, коли ми єдині тут, у цьому залі сьогодні, коли єдиний український народ. Для агресора надважливо нас розсварити, щоби ми дивилися в різні боки", - резюмував представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua