Юрій Береза взяв участь у благодійному матчі з футболу серед учасників АТО (відео)
субота, 24 червня 2017, 22:29

Народний депутат фракції "Народний фронт" Юрій Береза взяв участь у благодійному матчі з футболу серед захисників України "Суперкубок Захисника" між командами СК "Дніпро-1", м. Дніпро та ФК "Зеніт", м. Золотоноша.

Основна мета благодійного матчу: привернути увагу до розвитку футболу серед учасників АТО, військових Національної гвардії та допомогти дітям-переселенцям зі Сходу України займатися спортом.

"Я ними пишаюся (членами команди. - Ред.) , і тим більше - у нас багато планів. Сьогодні спортивний клуб "Дніпро-1" об'єднує сім команд. Одна - жіноча, грає у вищій прем'єр-лізі України. Зареєстрував "Дніпро-1" другу лігу - аматорську в області. Дитячих команд лише п'ять. Ви знаєте, футбол є футбол, як казав великий Лобановський: "Поле рівне, м'яч круглий. Шукайте щастя коло чужих воріт". На жаль, нам не вдалося сьогодні (взяти суперкубок. – Ред.), але я радий за наших футболістів, які виступили на цьому полі", - розповів Береза.

Народний депутат також розповів, що спортивний клуб "Дніпро-1" організований після Іловайська. Це один із елементів соціалізації хлопців, які пройшли війну.

"Кістяк нашої команди - ветерани "Дніпро-1". У нас в полку є прекрасний стадіон, ми почали з малого ще в 2015. На цьому полі - в команді третина хлопців, які пройшли Іловайськ", - сказав Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua