Юрій Береза взяв участь в обранні переможців конкурсу "Кращий випускник року" П‘ятихаток (фото)
субота, 4 травня 2019, 14:09

4 травня у місті П‘ятихатки на Дніпропетровщині відбувся щорічний районний конкурс "Кращий випускник року", почесним членом журі якого став народний депутат України, член фракції "Народний фронт" Юрій Береза.

Всього у фінал змагання пройшли вісім випускниць шкіл П‘ятихатського району. Саме вони показали найкращі результати у навчанні, культурно-мистецькій та громадсько-організаційній діяльності.

"В останні роки я помітив цікаву тенденцію: до фіналу "Кращого випускника року" доходять лише дівчата. Я вважаю, що це свідчить про те, що в майбутньому П‘ятихатчина буде славитись гарними, а головне - розумними дівчатами. Я вдячний вчителям, які виховали таких гарних учнів. Сьогодні я отримав справжню насолоду від ваших виступів, оскільки ви дуже талановиті та перспективні. Я бажаю вам удачі та успішного майбутнього", - зазначив Юрій Береза.

Результати конкурсу будуть відомі вже за тиждень, 10 травня. Чотири випускниці, що за результатами всіх етапів конкурсу наберуть найбільшу кількість балів, отримають від Юрія Берези коштовні призи - ноутбуки.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua