Юрій Береза: Якщо парламент не проголосує закони для армії, це буде на користь Росії (відео)
вівторок, 18 жовтня 2016, 11:11

Верховна Рада має зайнятися урядовим законом про спеціальну конфіскацію та ухвалити низку інших законопроектів, спрямованих на підтримку військово-промислового комплексу та якісних змін в Мінобороні.

Про це заявив заступник керівника фракції “Народний фронт” Юрій Береза в коментарях журналістам.

“Учора на фракції у нас виступав міністр юстиції. На сьогодні законопроект (про спецконфіскацію) уже узгоджений з усіма міжнародними інституціями та імплементований. Доведено, що закон б'є лише по високопосадовцям України”, - повідомив він.

“Надважливо, щоб на цьому тижні, можливо у четвер, Верховна Рада прийняла цей закон. Він є основним, тому що 50% від цих коштів піде на оборону, а 50% піде на підтримку соціально незахищених громадян”, - підкреслив народний депутат.

Юрій Береза також повідомив, що у порядку денному на цей тиждень є цілий пакет законопроектів, які покращують національну оборону, стан військово-промислового комплексу та структурні підрозділи Міноборони. 

“Всі ці закони настільки назріли і потрібні українській армії, що я боюсь їх переоцінити. Якщо це не буде сьогодні проголосоване, то буде нова перемога російської пропаганди в українському парламенті”, - резюмував представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua